• DEMANI'NS PRESSUPOST
  • Sense compromís

EMPRESA: ICR GIROSER S.L.

ICR GIROSER S.L. som una empresa de constructors, associats al gremi de constructors Girona.

Professionals, que ens adaptem a la necessitat de cada client adequant-lo a les seves necessitats a nivell professional i econòmic, sempre amb qualitat i garantia. Per això comptem amb un equip professional i qualificat.

Estem especialitzats per a atendre tots els serveis, reparacions, rehabilitacions, manteniment, construccions i instal·lacions a nivell particular, comunitats o empreses, Constructors i Promotors.

Així mateix disposem de despatx tècnic d’Enginyeria, on els podem oferir tot el ventall de l’obertura de negoci, local o senzillament rehabilitació del mateix.

Els aportem tots els butlletins: RITA, Gas Natural, Gas Butà, tèrmic, elèctric, aigua, reconeixement d’instal·lacions elèctriques, Certificat de dipòsits de Gas-oil fins a 2.500 litres, memòria de dipòsits de Gas-oil fins a 5.000 litres i contractes de manteniment d’instal·lacions elèctriques baixa tensió.

Si té projectes o si pensa reformar el seu habitatge, comunitat o el seu negoci, no dubti en contactar amb nosaltres. A ICR GIROSER l’assessorem segons les seves necessitats i li fem pressupost sense compromís, oferint materials de qualitat i seguretat, garantint tots els nostres treballs segons normatives vigents, li gestionem els permisos i projectes.

A més, una de les nostres característiques principals és el tracte directe i personalitzat, sempre en donar les solucions més adequades a les necessitats dels clients, amb els preus més competitius del sector, amb una trajectòria professional demostrable de més de 30 anys.

ELS NOSTRES SERVEIS

Reformes integrals, instal·lacions elèctriques, climatització, Aigua, Parquet, manteniment de comunitats i empreses.

^